Direktan let Budimpešta Kutaisi Wizz Air

Potrebna mi je avionska karta za direktan let Budimpešta Kutaisi Wizz Air kompanijom u septembru. Odlazak 11. septembar, povratak 19. septembar. Koja je cena i kad lete avioni. Jovan Savić, Beograd

Posetilac: Jovan Savić, Beograd
Datum: 28.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Direktan let Budimpešta Kutaisi Wizz Air

Poštovani gospodine Saviću,

Direktan let Budimpešta Kutaisi Wizz Air će se održavati u septembru po sadašnjem redu letenja. Letovi će se po sadašnjem planu na relaciji Budimpešta Kutaisi Budimpešta održavati dva puta nedeljno (ponedeljkom i petkom). Za tražene termine putovanja u septembru za Direktan let Budimpešta Kutaisi Wizz Air postoje letovi. Cena POVRATNE avionske karte na relaciji Budimpešta Kutaisi Budimpešta sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 7037 dinara! Priznaćete da je to odlična cena za avionsku kartu na relaciji Budimpešta Kutaisi. Uživajte u Vašem letu, a za sve što Vas zanima u vezi avionskih karata za Direktan let Budimpešta Kutaisi Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Tbilisi (Gruziju)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Budimpešta Kutaisi Budimpešta bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Uslove Vašeg putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati OVDE.

Red letenja na liniji Budimpešta Kutaisi

Po sadašnjem redu letenja letovi na liniji Budimpešta Kutaisi Budimpešta će se održavati u sledećim terminima:

- Iz Budimpešte za Kutaisi 11.09. sa polaskom u 23:55h i sletanjem u 04:55h sledećeg dana.*

- Iz Kutaisija za Budimpeštu 19.09. sa polaskom u 05:40h i sletanjem u 06:50h.*

*Sva navedena vremena su lokalna.